Din gravidcoach - online

Vi erbjuder en rad olika online möjligheter för er som väntar barn.

 

Alla kan föda- webinar

Ett webinar som vänder sig både till dig som är gravid och till din eventuella partner/stödperson. Föreläsningen tar upp vanliga rädslor inför förlossningen så som rädslan för smärtan, att inte få stöd och komplikationer. Framförallt är "Alla kan föda" en stärkande föreläsningen som tydliggör det som du/ni kan ha kontroll över och hur ni kan skapa de bästa förutsättningarna för en bra upplevelse. Det är inte så lätt att veta vad man kan påverka och vad man inte kan påverka inför förlossningen vilket gör att många "går vilse" och först efteråt förstår det man önskat att man förstått innan. Föreläsningen är även för er som fött barn tidigare och önskar en ny upplevelse denna gång. 

Innehåll: Föreläsning

Kostnad: Gratis

Du hittar den här

Hur kan jag som parter/stödperson vara ett bra stöd?  - webbkurs

Är du osäker på vad du kan göra under förlossningen för att underlätta för den födande?  Vill du känna dig tryggare i din roll och ha större tydlighet? Denna kurs ger dig konkreta verktyg, en ökad förståelse och framförallt en tro på att du kommer att kunna göra skillnad under förlossningen. Din förberedelse kan göra stor skillnad för upplevelsen och smärthanteringen. 

Innehåll: Föreläsningar + övningar

Kostnad: 350  kr

Du hittar kursen här

Skapa ditt "dream team" - webbkurs

Att vara trygg med stödet under förlossningen är en stark framgångsfaktor för att få en bra förlossningsupplevelse. Det är så väl smärtlindrande som trygghetsskapande. I den här kursen får du vetskap kring hur du skapar ditt "dream-team". Du ges verktyg för att din partner, stödperson och förlossningspersonalen ska kunna stödja dig på bästa sätt. Kursen innehåller fyra olika delar. Varje del innehåller både information och övningar så att du kan skapa din egen plan utifrån dig som individ.

Innehåll: Föreläsningar + övningar

Kostnad: 250 kr

Du hittar kursen här

Så hanterar du smärtan - webbkurs

Att lära sig hantera smärtan inför förlossningen är en viktig del av förberedelserna. Smärtlindring kan ske på olika sätt, så väl med egna fysiologiska vertyg som med mediciner. Det finns inget rätt och fel. Det som för många är en framgångsfaktor är att vara öppen för alla möjligheter. Denna kurs leder dig fram till din egen smärtplan utifrån dina önskemål. Detta har skapat trygghet och lugn för många samt ökat möjligheten att påverka förlossningen till att bli en positiv upplevelse. 

Innehåll: Föreläsningar + övningar

Kostnad:250 kr

Du hittar kursen här

Gravidcoachning - online

Vi erbjuder olika samtal för dig som är förlossningsrädd, har en tidigare negativ förlossningsupplevelse, eller vill ha ett förlossningsförberedande samtal.

Kostnad: 900 kr/samtal (60 minuter)

Du hittar information om de olika samtalen här och hur du bokar

Doula - online

Doula-online är vårt nya koncept där du som gravid och/eller din partner kan få tillgång till en doula-online. Doulan kan hjälpa er med alla frågor som inte rör det medicinska. Allt från känslor kring graviditeten/förlossningen, till praktiska delar som hur förbereder man sig eller frågor i relation till förlossningsvården och hur man skapar sig det bästa stödet och förutsättningarna. 

Kostnad: 800 kr/samtal (45 minuter)

Du/ni kan också kompletera med att ha en online-doula med er under förlossningen . En doula ni kan ringa via live-video som kan guida er om det blir utmanande. Hon kan bland annat hjälpa er med olika smärtlindringstekniker, ge råd och föreslå praktiska hjälp som kan skapa lugn och trygghet. 

Kostnad: 3000 kr

I det ingår jour 3 veckor runt beräknad förlossning samt samtal under förlossningen i den mån ni behöver.

Kontakta oss för bokning eller frågor här

 

Gravicoach - logo - Föda utan rädsla - profylax

Din Gravidcoach erbjuder

Profylaxkurser, Föda utan rädsla, föreläsningar, doula, coachning, gravidyoga och doulautbidlning. 

Hos oss får du råd och stöd under hela din graviditet och under din förlossning.  

Du kan prata med oss om förlossningsrädsla/oro, smärtlindring, stress och förlossningsförberedelse

© din Gravidcoach 2017

info@gravidcoach.se

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic