top of page

Förlossning-

bli en delaktig partner

Förlossning bli en delaktig partner är skriven av Anna Tallwe, grundare av Din Gravidcoach. Anna har följt oräkneliga par under förberedelser och födslar och ömmar lite extra för alla partners. Hon upplevde att det fattades en bok skriven till partners och tog därför saken i egna händer och gav i fjor ut denna bok.

Förlossning bli en delaktig partner

Beställ boken här!

Det här en kort och lättläst bok som på ett mycket konkret sätt går igenom födandets olika aspekter ur en partners perspektiv/..../ Det är inte alltid så lätt att vara ett bra stöd. Att finnas där och göra sig själv känslomässigt delaktig i processen är lätt för de flesta som har en kärleksfull relation med sin partner. Men för att kunna vara ett riktigt bra stöd behövs även en grundläggande förståelse för födandets dynamik. Hur kan man genom sitt stöd hjälpa födandet framåt? Anna går igenom hur partnern eller stödpersonen rent konkret kan vrida på kvinnans egna ”oxytocinkran” under förlossningen. Boken avslutas med tips och bilder på smärtlindrande tekniker/..../Jag rekommenderar den varmt till alla som vill lära sig mer om stödets betydelse och dess olika komponenter under en förlossning."

Märta Cullhed Engblom, barnmorska och doula

Partnerperspektiv i Förlossningspodden

Anna har medverkat två gånger i den mycket poulära podden- Förlossningpodden. I Förlossningpodden låter Emma Philipsson gästerna berätta om sin upplevelser av att föda barn.

 

I detta avsnitt pratar Anna Tallwe om hur det är att vara partner och vad hon lärt sig genom att vara med på väldigt många förlossningar och genom de intervjuer hon gjorde med partners under arbetet med att skriva boken till just dig som partner.

 

60de095b1657820013cf5ad6.jpg
bottom of page