Gravidmassage

Välkommen till en avslappnande stund där gravidmassagens lugna och mjuka beröring hjälper till att frisätta det magiska lugn- och ro hormonet OXYTOCIN. Oxytocin frisätts vid mjuk varsam beröring och är kroppens eget må-bra hormon.

Helkroppssmassage

Massagen varar 60 minuter och involverar hela din kropp. Du får ligga både på rygg i halvliggande och på mage där vi hittar en bekväm position med hjälp av kuddar. I Malmö finns specialanpassad massagebrits med uttag för gravidmagen. Vi använder långsamma, mjuka och mycket skonsamma strykningar som på ett optimalt sätt får dig att slappna av och komma i kontakt med din kropp. Vi använder en doftfri massageolja helt fri från kemikalier. Du är välkommen från vecka 12 och hela vägen fram till förlossningen.

Gravidmassage ges i Malmö, Höör och Röstånga 

Kostnad: 695 kronor

Eller köp tre massager för 1750 kr (15 % rabatt)

Tänk på att friskvårdbidraget går att använda till gravidmassage!

 

Boka genom ringa eller maila eller trycka på knappen

Malmö & Röstånga

malin@gravidcoach.se 

0735-45 35 51

Höör

anna@gravidcoach.se   

0733-548 598 

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png

Presentkort

Köp presentkort på gravidmassage till din gravida partner, syster, dotter, svägerska, kusin, arbetskamrat, barndomsvän eller granne.

Att få en gravidmassage i present är en mycket uppskattad födelsedagspresent, julklapp eller varför inte i samband med en babyshower?

För 695 kr kan du ge en gravid kvinna

1 helkroppsmassage á 60 minuter

För 1750 kr kan du ge en gravid kvinna

3 helkroppsmassager á 60 minuter 

För mer information: 

Kontakta malin@gravidcoach.se

Massagekurs för par

Unna er en gemensam stund och lär er en massage som ni kan använda under hela graviditeten och under aktiv förlossning.  

När den födande får massage under förlossningen upplevs inte smärtan som lika stark. Massagen sätter fart på kroppens egen smärtlindring. Massagen hjälper också kvinnan att slappna av.

Genom gravidmassage får inte bara den gravida kvinnan en avslappnande stund, utan även partnern kan känna sig mer delaktig i graviditeten och få ett verktyg för att stötta den blivande mamman.

 

På kursen får ni lära er fot- och ben massage samt en ryggmassage som kan utföras både i sittande och liggande.

Under denna 90 minuter långa träff visar jag några grundläggande och skonsamma grepp och strykningar. Jag visar, men sen är det du som partner som masserar din gravida partner. Ni får också tips på hur ni skapar en bra och bekväm massageplats hemma, samt vilka oljor ni skall använda. Olja finns att köpa i samband med massagetillfället. 

Kursen ges i Röstånga

1295 kronor/par 

Boka genom att ringa eller maila

malin@gravidcoach.se

0735-453551

Det finns flera bra anledningar massage under graviditet

  • Ökad kontakt med barnet i magen- Att få massage är ett bra tillfälle att slappna av och göra tid och rum för att fördjupa kontakten mellan dig och ditt barn.​

  • Förlossningsförberedande- Massage kan vara en av många sätt att förbereda sig inför förlossningen. Det har visat sig att regelbunden massage den sista månaden fram till förlossningen påverkar smärtupplevelsen eftersom höga halten av Oxytocin gör att vi tolererar smärta bättre.

  • Minskade stressnivåer- Graviditeten är ofta en tid i livet med ökad stress. Ett nytt liv ska ta sin början och det kan innebära stor påfrestning såväl psykisk som fysiskt. 

  • Minskad svullnad i händer och fötter- En varlig och mjuk massage kan hjälpa till att öka cirkulationen och på så vis minska ansamling av vätska i händer och fötter. 

  • Kroppsmedvetenhet- Graviditeten är en period då det händer mycket i kroppen. Ta vara på tillfället att lära känna din kropp och dess signaler. Det kan göra att du får en bättre upplevelse av graviditeten och förlossningen. 

  • Ökat välmående- Det är mycket som pågår i den gravida kroppen. Massage hos en massör med extra kunskap om den gravida kroppen ökar kvinnans förståelse för, och tro på, sin egen kropp och ökar därmed möjligheten för en positiv förlossningsupplevelse. 

  • Bättre sömn- Du får en djupare och lugnare sömn när du har fått en lugn och behaglig massage. 

©gravidcoach.se

info@gravidcoach.se

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

Din Gravidcoach

+46733-548598