top of page

Gravidmassagekurs
 

I samarbete med Hanna Lind från Nordlys massagecenter erbjuder vi gravidmassagekurs för dig som arbetar med gravida. 

Under kursen lär du dig:

  • De grundläggande principerna om gravidmassage

  • Tre olika avslappnande massagetekniker

  • Metoder som hjälper mot vanliga graviditetsproblem som vätskefyllda ben och händer, trötthet och smärta över ländryggen, ischias smärtor och sömnproblem

  • Relevant anatomi

  • Olika redskap som kan skapa glädje och vila i den gravida kroppen

  • Sista dagen kommer du att få tillämpa din kunskap genom att ge en gravidmassage till en gravid kvinna. Därefter erhåller du ett kursintyg och är redo att ge massage till gravida.

Kursdatum: 

1-3 december 2023 (9-18, 9-18 samt 8.30-14.30)

 

Plats:

Röstångagården, Humlegatan 5, 268 68 Röstånga

 

Kostnad:  

8000 kr varav 2000 kr betalas inom 10 dagar efter det att bekräftelsen på anmälan skickats ut, resterande betalas senast en vecka innan kursstart. Det går att dela upp betalningen på tre tillfällen. Pengarna återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg eller om kursanordnare väljer att ställa in kursen.

 

Det finns möjlighet till gratis övernattning i lokalen och tillgång till fullt utrustat kök. 

Intresseanmälan:

Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mejl till info@gravidcoach.se 

Utbildare Hannah Lind är i grunden jurist med inriktning på mänskliga rättigheter och demokrati. 2002 bestämde hon sig för att byta spår. Idag är hon bland annat utbildad massageterapeut, doula och akupressör. Hon undervisar via Nordlys massageinstitut på Jylland sen 10 år tillbaka. Hon har tidigare hållit workshops i Sverige i både gravidmassage och akupressur. Läs gärna mer på Nordlys hemsida.

Tidigare kursdeltagare om Hannah Lind

"Jag gick på Hannas första kurs i Sverige och hon va helt fantastisk.

En sådan närvaro, visdom och kunskap. Jag lärde mig så mycket under kursen som jag tar med mig i livet, både som doula, gravidmassör och kvinna. Rekommenderar alla som jobbar kring gravida att gå Hannahs kurs."

Frida

 

"Gravidmassagekursen gav mig värdefulla nycklar till att ge en massage som är både trygg och lugnande. Hannah ledde kursen med stor värme, mycket kunskap, humor och inre visdom. Detta var så mycket mer än en kurs, detta var en upplevelse som fyllde på både kropp och själ samtidigt som ny kunskap kunde tas in och praktiseras."

Kristina

Hannah Lind- kursledare på masagekursen
bottom of page