Om din Gravidcoach

Din gravidcoach hjälper mammor och partners att få en trygg och stärkande graviditet och förlossning fri från rädsla, stress och oro. 

Förlossningsstöd och förlossningsförberedelse kan innebära så mycket olika saker. För någon innebär det att ladda ner en värktimer app, för en annan att köpa vagn och för en tredje att gå på gravidyoga. För oss på Din gravidcoach innebär det att skapa förutsättningar för att känna sig lugn och trygg innan, under och efter förlossningen. Att du som blivande förälder känner dig sedd, bekräftad och hörd. För oss är du unik och vi vill också ge dig möjlighet att få en unik upplevelse av denna tid i ditt liv oavsett vem du är, vad som är viktigt för dig och hur du vill föda. 

 

Vi lägger stor vikt på de vi arbetar med och stort fokus på att varje kund känner ett närvarande stöd med stor värme och trygghet. Vårt största värdeord är Flexibilitet för att varje graviditet är unik och all coachning behöver formas efter behov

 

Vi på Gravidcoach kan erbjuda det stöd som behövs när sjukvården inte räcker till. Idag finns det en resursbrist som gör att det behövs komplement för att verkligen få uppleva en trygg, lugn och tillitsfull graviditet, förlossning och start på det nya livet.

 

Vår vision är att alla barn ska få födas in till en lugn och trygg famn, där mamman och partnern kan möta barnet med kärlek och närvaro.
Varför välja din Gravidcoach?

Vi fokuserar på att ni som väljer att anlita oss ska få en upplevelse av att verkligen bli sedd och hörd genom hela processen, båda föräldrarna ska känna sig precis lika delaktiga.

 

Det vi tycker är allra viktigast är att vi kan erbjuda ett känslomässigt och mentalt stöd med full närvaro. 

Kan jag/vi gå en kurs?

Alla är välkomna att gå våra kurser.

Vår förlossningsförberedande kurs Föda utan rädsla passar bra för dig som vill känna dig ordentligt förberedd inför förlossningen. En kurs där både du som föder och din partner/stödperson kommer att känna er mer säkra på vilka förväntningar som finns på er inför förlossningen och hur ni kan få en positiv upplevelse tillsammans.

Vissa föredrar Doula som är för dig som vill ha stöd under förlossningen. Med din Gravidcoach får du ett nära stöd med omtanke och hög kvalité.

Vi kan också erbjuda enskilda samtal med en coach.

Beskriver detta dig? Då är din Gravidcoach något för dig!

Längtar du efter full support genom din graviditet och in i föräldraskapet? Känner du dig orolig och rädd? Litar du inte på att du ska få tillräckligt av stöd från vården? Vill du känna att det finns någon som ser dig, hör dig och finns där för dig hela vägen? Är du förstföderska och känner dig lugn och trygg men vill inte bli överraskad av negativa känslor och upplevelser under förlossningen? Är du partner/stödperson och känner dig orolig eller vill veta mer om vad du kan göra för skillnad? Kanske vill du kunna njuta och uppleva varje del av denna tid i livet så mycket som möjligt? Är du omföderska och har en jobbig upplevelse av din graviditet och förlossning sen tidigare? Vill du "bara" känna dig väl förberedd? Då är din Gravidcoach något för dig. Det ger dig allt du behöver och framförallt så är du och dina behov i fokus hela tiden!

 

Din Gravidcoach erbjuder

Profylaxkurser, Föda utan rädsla, föreläsningar, doula, coachning, gravidyoga och doulautbidlning. 

Hos oss får du råd och stöd under hela din graviditet och under din förlossning.  

Du kan prata med oss om förlossningsrädsla/oro, smärtlindring, stress och förlossningsförberedelse

©din Gravidcoach

info@gravidcoach.se

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic