Rabatterade tjänster för dig som använder gravidappen Preggo

 

Du som Preggo-användare har 15% rabatt på alla kurser, webbkurser och onlinetjänster nedan. Använd dig av rabattkoden PREGGORABATT när du bokar. Rabatten går inte att använda tillsammans med andra erbjudande. Glöm inte att du kan använda dig av friskvårdsbidraget! Kurserna är fristående och det går med fördel att kombinera flera kurser.

Alla kan föda- gratis webinar

Ett webinar som vänder sig både till dig som är gravid och till din eventuella partner/stödperson. Föreläsningen tar upp vanliga rädslor inför förlossningen så som rädslan för smärtan, att inte få stöd och komplikationer. Framförallt är "Alla kan föda" en stärkande föreläsningen som tydliggör det som du/ni kan ha kontroll över och hur ni kan skapa de bästa förutsättningarna för en bra upplevelse. Det är inte så lätt att veta vad man kan påverka och vad man inte kan påverka inför förlossningen vilket gör att många "går vilse" och först efteråt förstår det man önskat att man förstått innan. Föreläsningen är även för er som fött barn tidigare och önskar en ny upplevelse denna gång. 

Innehåll: Föreläsning

Du hittar webinaret här

 

Hur kan jag som partner/stödperson vara ett bra stöd?  - webbkurs

Är du osäker på vad du kan göra under förlossningen för att underlätta för den födande?  Vill du känna dig tryggare i din roll och ha större tydlighet? Denna kurs ger dig konkreta verktyg, en ökad förståelse och framförallt en tro på att du kommer att kunna göra skillnad under förlossningen. Din förberedelse kan göra stor skillnad för upplevelsen och smärthanteringen. 

Innehåll: Föreläsningar + övningar

Kostnad: 298 kr (ord. 350 kr)

Du hittar kursen här

Skapa ditt "dream-team" - webbkurs

Att vara trygg med stödet under förlossningen är en stark framgångsfaktor för att få en bra förlossningsupplevelse. Det är så väl smärtlindrande som trygghetsskapande. I den här kursen får du vetskap kring hur du skapar ditt "dream-team". Du ges verktyg för att din partner, stödperson och förlossningspersonalen ska kunna stödja dig på bästa sätt. Kursen innehåller fyra olika delar. Varje del innehåller både information och övningar så att du kan skapa din egen plan utifrån dig som individ.

Innehåll: Föreläsning + övningar

Kostnad: 250 kr

Du hittar kursen här

Så hanterar du smärtan - webbkurs

Att lära sig hantera smärtan inför förlossningen är en viktig del av förberedelserna. Smärtlindring kan ske på olika sätt, så väl med egna fysiologiska vertyg som med mediciner. Det finns inget rätt och fel. Det som för många är en framgångsfaktor är att vara öppen för alla möjligheter. Denna kurs leder dig fram till din egen smärtplan utifrån dina önskemål. Detta har skapat trygghet och lugn för många samt ökat möjligheten att påverka förlossningen till att bli en positiv upplevelse. 

Innehåll: Föreläsningar + övningar

Kostnad:250 kr

Du hittar kursen här

 
Föda utan rädsla - fysisk kurs och onlinekurs

Vi erbjuder Föda utan rädsla kurser i Malmö, Lund och online via Zoom. Vi har erbjudit dessa kurser sen 2013 och har utbildat tusentals föräldrar under årens lopp. Dessa kurse är 3-4 timmar långa beroende på om det är i grupp eller enskilt. Det innehåller teori, stödets funktion, praktiska övningar.

Kostnad: 1186 kr (ord. 1395 kr) Via Zoom 1870 (ord. 2200) 

Du hittar information om kurserna här och även hur du bokar.

Gravidcoachning - online

Vi erbjuder olika samtal för dig som är förlossningsrädd, har en tidigare negativ förlossningsupplevelse, eller vill ha ett förlossningsförberedande samtal. Samtalen erbjuds även i Skåne och Stockholm.

Kostnad: 765 kr/samtal 60 minuter (ord. 900 kr)

Du hittar information om de olika samtalen här och hur du bokar