Rekommendationer

 

Vi på din Gravidcoach älskar vårt arbete och är tacksamma för att få vara en del av er resa mot en lugn och trygg förlossning. Extra glada blir vi när det kommer ett meddelande om att vårt arbete gjort skillnad. Vi vill därför tacka alla er som rekommenderar oss.

”Han mindes det mesta från kursen & hjälpte mig att vara luuuuuugn genom hela händelseförloppet. Samtidigt som han var lugn & cool själv:)”

 

- En mamma om sin mans förmåga under förlossningen efter en Föda utan Rädsla kurs

”Någonting hände… något helande, stärkande och kärleksfullt! Min kärlek till min dotter djupnade och stärktes mer än vad jag visste att jag kunde, en knut jag inte visst fanns där är nu borta. Jag njuter ÄNNU MER av att få vara Joannas mamma! Ville bara dela med mig och tacka för din kärleksfullhet”

 

- En mammas röst efter ett samtal efter förlossningen

”Jag vill tacka för att du byggt ett ljust, tryggt och heligt rum kring min dotters födsel och den största händelsen i mitt liv”

- En ensamstående mamma som vi var doula till

”Som barnmorska kan det kännas som att man har hört det mesta tidigare men Föda utan rädsla känns verkligen som något nytt och något som direkt attraherade oss alla som arbetar hos oss.”

- Barnmorskegruppen Öresund, Petra Vigh, barnmorska

I”Tusen tack för i torsdags. Det var en enorm lättnad att få berätta min historia för någon som bara lyssnade, utan att försöka bortförklara det som hände. Jag har de senaste veckorna haft lite problem med att magen gång på gång spänt och känts ”hård” och obekväm, men det har nu nästan försvunnit… Tänk att det påverkat mig så mycket fysiskt.” 

.."Kursen föda utan rädsla fick mig väldigt lugn och trygg, trots att jag är livrädd i botten. Jag ser ljus i den mörka tunneln och kommer verkligen jobba med de 4 verktygen när jag ska föda mitt barn. Att pappan kan vara så närvarande trodde vi inte och det kommer hjälpa mig enormt. Känns så logiskt och naturligt att jobba med kroppen och inte få panik. Jag har fått väldigt mycket hjälp av denna kurs!"

- Malin

”Jag har aldrig känt mig så nära min dotter som idag. Det är som att hon låter mig komma nära nu. Tack för dom fantastiska övningarna i mammagruppen”

- En mamma efter att ha deltagit i en mamma-spädbarnsgrupp.

 

”TACK ANNA! Dom hade aldrig blivit bemötta så här tidigare! Dom var helt andra personer, dom smälte som smör och var så lugna”

- En man som rekommenderat ett par att gå på ett gravidsamtal


 


"Gick kursen Föda utan rädsla. Mycket bra verktyg för att göra både mamma och stödet delaktiga och ha möjlighet att styra förlossningen på ett positivt sätt. Jättebra med alla övningar, det gör att kroppen minns och att man förstår hur det har effekt för upplevelsen av förlossningen. Både jag och min man känner oss tryggare, mer samspelta och förberedda." 

-Caroline, i väntan på sitt första barn

 

 

 

 

”Vi har läst Föda utan rädsla och det önskar jag innerligt att vi båda gjort innan första förlossningen också. Min man läste sista kapitlet först och sa direkt att ”aha, nu förstår jag”… (kapitlet som handlar om stödets möjligheter) Jag inser nu hur fruktansvärt oförberedd jag var den gången, hur jag hela tiden, av rädsla, motarbetade det naturliga förloppet och hur mycket mer stöd jag hade behövt av dem som fanns runt mig.”

- Ett par som vi var doula till som läst boken Föda utan Rädsla efter en jobbig första förlossning

 


I

"Tyckte föda utan rädsla hjälpte mig så mycket, även om jag inte följde råden och tänket genom hela förlossningen så fanns det trots allt i bakhuvudet och jag kunde lätt hitta tillbaka från "jag kommer aldrig klara det" till ett lugn och att vara fokuserad på vad jag skulle göra. Nu är detta iofs ett tag sedan då sonen snart är 17 månader, men mycket av det jag lärt mig kan jag även använda i vardagen också :) "

- Petra 

”Det är ju det här som är det viktiga det är detta som alla föräldrar borde få veta innan förlossningen, det är viktigare än det som sades på föräldrautbildningen”

- En mamma som gick Föda utan Rädsla kurs med sin partner

”Vi upplevde förlossningen med vår äldste son som kaosartad och att det brast i kommunikationen med personalen. Inför lillebrors ankomst så kände jag en stor oro och rädsla inför förlossningen vilket gjorde det svårt för mig att njuta av graviditeten och se fram emot babyns ankomst.  Tillsammans med vår barnmorska diskuterade vi hur vi skulle kunna skapa trygghet inför och under förlossningen. Ett av hennes förslag var att ta kontakt med en doula för att se om det kunde vara en lösning för oss. Vi träffade Anna och kände direkt att hon var en person som hade egenskaper som kompletterade oss. En av de första sakerna vi lade märke till hos Anna var hennes totala fokus på oss och hennes lyhördhet. Vi träffade Anna flera gånger innan förlossningen och gick även kursen ”Föda utan rädsla”. Anna hjälpte oss både att bearbeta första förlossningen och förbereda oss inför kommande förlossning. För oss var de förberedande samtalen och vetskapen att vi skulle ha med oss någon på förlossningen som kände till vår historik och våra önskemål den största vinsten med att anlita Anna. Det kändes väldigt tryggt att veta att vi skulle ha med oss en person med erfarenhet av förlossningar och som vid behov skulle kunna fungera som ett språkrör gentemot sjukvårdspersonalen. Tack vare våra förberedelser tillsammans med Anna och hennes närvaro under förlossningen så blev lillebrors ankomst till världen en väldigt positiv upplevelse för hela familjen.”

- En mamma efter att få stöd av en av våra doulor

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

Din Gravidcoach    

+46733-548598

©gravidcoach.se

info@gravidcoach.se