Featured Posts

World doula week 2014

Denna veckan är det World doula week 2014. Runt om i världen uppmärksammas doulornas arbete på olika vis.

Jag har under det senaste året haft fördelen att få stödja 3 fantastiska förlossningar.

Två omföderskor och en förstföderska. En planerad hemförlossning och två

sjukhusförlossningar. En ensamstående mamma och två par. Oavsett hur din situation ser ut så kan en doula verkligen göra skillnad genom din största upplevelse i livet.

Ingen av de förlossningar jag varit med på har blivit som förväntat, men alla har haft underbara förlossningsupplevelser med sig. Det är just det, en förlossning blir sällan exakt som man trott och det spelar ingen roll så länge ni som är med om detta känner er lugna och trygga.

Tänk dig att få känna sig totalt omhändertagen och trygg genom hela förloppet. Att någon är vid din sida hela tiden och leder dig igenom värk efter värk. Att det finns två extra händer som kan finnas där under bilresan till sjukhuset, när din partner/stödperson behöver en paus och när du behöver stöd från två personer samtidigt. Du behöver aldrig känna dig ensam. Du är sedd, ledd, bekräftad och hörd hela vägen.

Jag vill uppmärksamma World doula week med att ge 10 % rabatt på doulaförfrågningar som sker under denna vecka och genom att låta er få ta del av när Kristina Lovén pratar om hur hon arbetar som doula här.

Taggar:

Recent Posts