Featured Posts

Årets Julklapp!

Julen närmar sig och därmed tankarna på vilka julklappar som ska inhandlas och vad man ska önska sig själv. Är du gravid eller blivande förälder? Hur skulle det då vara att känna sig väl förberedd inför förlossningen? Kanske skulle den nya tidens profylax vara den bästa julklappen för dig/er? 4 timmar där du/ni får fokusera helt på den stundande förlossningen innehållande skratt, insikter och övningar som skapar lugn och trygghet!

Är du blivande mormor, morfar, farmor, farfar, syster eller bror? Vill du ge den nya bebisen en bra start på livet genom en lugn och trygg förlossning? En bra start på det nya familjelivet som gör njutningen så mycket större? Vill du ge dom ett minne för livet?

shutterstock_89495119.jpg

"Vi vill tacka och berätta att vår... kom... oktober efter en ganska snabb men mkt bra förlossning. Det blev epidural till slut men det var helt rätt. Vi var positiva hela tiden och jag kände mig mycket lugn och nöjd:-)....Jag hade stor nytta av kursen vi fick av dig så stort tack!" Detta mejl kom förra veckan från en mamma med en historia av PTSD med en stressfylld förlossningen bakom sig.

Hade för några veckor sedan den första gruppkursen på engelska med personer från Ukraina, Uganda och Iran. Alla med olika kulturella föreställningar om hur födandet ska ske. Någon som hade kjesarsnitt som norm, en annan med normen av att man föder helt ensam och någon som pratade om stödet kvinnor emellan. Alla var mycket nöjda och bar med sig en upplevelse av att dom inte behövde göra det själv, att vilja föda vaginalt, att partner kunde vara stöd och framförallt att dom kände sig lugna och trygga! Hur kan det komma sig att denna kurs fungerar på alla? Jo för den bygger på kroppens egen fysiologi och därmed har inte bakgrund, föreställningar eller förväntningar någon betydelse. Fysiologiskt är vi alla lika!

Så vad kan vara en bättre julklapp än att få känna sig lugn och trygg genom förlossningen och bära med sig ett positivt minne från en av de viktigaste stunderna i ditt liv?

Nya kursdatum ligger ny ute i kalendern för vintern och våren 2015. Välkommen att boka!

Recent Posts
Archive