Profylaxkurs i Malmö

August 23, 2016

Profylaxkurs i Malmö erbjuds idag utifrån de senaste verktygen inom förlossningsvården. Efter flera års framgång med profylaxkurs Malmö så erbjudes nu 100 % nöjd kund garanti. Detta tycker vi är en självklarhet då det är din och din partners upplevelse som spelar roll. Som blivande förälder ska du inte behöva betala för det som inte är till nytta för dig. Hela marknaden som vänder sig till dig som gravid är uppbyggd på att du ska behöva konsumera för att få en bra graviditet, en bra förlossning och inte minst för att du ska lyckas med din bebis.

 

Hur många föräldrar har inte frågat sig efter, varför gick vi på det eller varför köpte vi det? Vi hade ju ändå ingen nytta av det. Vi på Din gravidcoach har därför bestämt oss för att ge dig pengarna tillbaka om du inte känner dig nöjd efter en profylaxkurs hos oss. Våra profylax kurser heter Föda utan rädsla då de bygger på boken med samma namn. En kurs som vänder sig till alla oavsett om du är rädd eller inte, om du vill föda med eller utan smärtlindring eller om du är förstagångsföderska eller omföderska. Vi lägger mycket fokus på dig som partner. Du är viktig och förtjänar de bästa förberedelserna! 

 

 

Please reload

Featured Posts

Hur livet runtomkring påverkade mina förlossningar

March 22, 2015

1/6
Please reload

Recent Posts

September 11, 2019

May 23, 2019

February 6, 2019

January 24, 2019

December 28, 2018