Featured Posts

Doula for life

"Doula for life" är en hyllning till livet och en hyllning till en av de mest kärleksfulla människor jag någonsin mött, Shila. Idag är det 1 år sedan hon lämnade livet på jorden. Efter sig lämnade hon en underbar man och en sprudlande dotter. Shila var inte bara en vän utan också en kollega. Hon var doula. Våra vägar korsades genom våra barns förskola. Vi hade vårt första möte som just kollegor och bubblade tillsammans om vikten av föräldrars och barns välbefinnande under förlossningen. Hennes närvaro och ständiga omtanke om alla var unik. Jag älskade att höra hennes berättelser om hur hon bott runt om i världen och varit med i dom mest komiska sammanhang. Ständigt sökande och utforskande. Hon älskade teater och musikaler. Cats hade hon sett över 100 gånger i London när hon arbetat som biljettkontrollant. Du och jag hann bara se en teaterföreställning tillsammans.

Shila fick cancer. Trots hennes sjukdom kände hon hela tiden tacksamhet till livet. Hon gav mig en gåva