Förlossningsstöd och förlossningsföreberedelse

March 27, 2017

Förlossningsstöd och förlossningsförberedelse kan innebära så mycket olika saker. För någon innebär det att ladda ner en värktimer app, för en annan att köpa vagn och för en tredje att gå på gravidyoga. För oss på Din gravidcoach innebär det att skapa förutsättningar för att känna sig lugn och trygg innan, under och efter förlossningen. Att du som blivande förälder känner dig sedd, bekräftad och hörd. För oss är du unik och vi vill också ge dig möjlighet att få en unik upplevelse av denna tid i ditt liv oavsett vem du är, vad som är viktigt för dig och hur du vill föda.

 

Nu är vår nya hemsida uppe och där hittar du en del information och tveka inte att ta kontakt med oss vi svarar inom 24 h!

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Hur livet runtomkring påverkade mina förlossningar

March 22, 2015

1/6
Please reload

Recent Posts

September 11, 2019

May 23, 2019

February 6, 2019

January 24, 2019

December 28, 2018