Featured Posts

Förlossningsstöd och förlossningsföreberedelse

Förlossningsstöd och förlossningsförberedelse kan innebära så mycket olika saker. För någon innebär det att ladda ner en värktimer app, för en annan att köpa vagn och för en tredje att gå på gravidyoga. För oss på Din gravidcoach innebär det att skapa förutsättningar för att känna sig lugn och trygg innan, under och efter förlossningen. Att du som blivande förälder känner dig sedd, bekräftad och hörd. För oss är du unik och vi vill också ge dig möjlighet att få en unik upplevelse av denna tid i ditt liv oavsett vem du är, vad som är viktigt för dig och hur du vill föda.

Nu är vår nya hemsida uppe och där hittar du en del information och tveka inte att ta kontakt med oss vi svarar inom 24 h!

Förlossningsstöd och förlossningsförberedelse

Recent Posts
Archive