Featured Posts

Nästa doulautbildning blir i Stockholm

Nästa doulautbildning blir i Stockholm. Det känns så spännande att få erbjuda denna utbildning tillsammans med Emma Philipsson grundare av Förlossningspodden. Vi möttes för första gången för några år sedan när jag var gäst i hennes podd. Redan då kände vi båda att vi måste göra något tillsammans. Sen dess har förlossningspodden blivit en av Sveriges största förlossningspoddar och en podd som jag alltid rekommenderar gravida som jag möter att lyssna på. Emma lyfter fram så många olika dimensioner av födandet som jag hört från många gravida upplevs som lugnande och stärkande. Framförallt är det föräldrar som fått barn som delar med sig av sina erfarenheter.

Doulautbildning

Så för dig som vill utbilda dig till doula så är det möjligt att läsa mer om utbildningen här. Vill du anmäla dig går det bra att göra på samma sida. Det är ett begränsat antal platser då vi vill göra den här utbildningen personlig. Som doula arbetar du med dig själv som ditt viktigaste verktyg och vi tror att det är viktigt att, precis som vi gör med väntande föräldrar, se till individens behov och process. Du behöver inte ha fött barn själv för att gå denna utbildning. Jag vet kvinnor som är fantastiska doulor utan att gått igenom en förlossnings själv. När jag själv gick utbildningen för många år sedan så utbildades Sveriges första och enda manliga doula.

Recent Posts
Archive