Featured Posts

Profylax för partnern

I dagarna kommer den första svenska profylaxkursen som vänder sig till partnern att lanseras här hos Din gravidcoach. Detta är vi mycket stolta över. Partnern har rätt att veta vad hens roll är och få möjlighet att känna sig delaktig i födandet och komma ur det stärkt. Det är alldeles för många partners som tycker det är jobbigt och svårt att vara stöd under förlossningen med konsekvenser inte bara för partnern utan även för den födande kvinnan och kärleksrelationen. Detta vill vi vara med och ändra på!

Profylax för partnern

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

Din Gravidcoach    

+46733-548598

©gravidcoach.se

info@gravidcoach.se