Dela din förlossningsupplevelse

March 30, 2018

Att få dela din förlossningsberättelse med någon som bara lyssnar kan göra stor skillnad. Det är ett verktyg jag ibland använder mig av när jag ska vara doula till omföderskor, eller när jag träffar omföderskor som är rädda för att föda på grund av en tidigare jobbig upplevlese. Detta leder till stor skillnad. Ibland kan kvinnor beskriva det som att dom kan känna kontakt med sin kropp på ett nytt sätt efter ett sånt samtal det skapar ofta en känslomässig befrielse från det trauma dom kan ha burit med sig ibland i många år. Om jag pratar med ett par och båda får dela sin upplevelse för varandra på detta sätt kan paret känna sig närmare varandra. En förlossning kan även vara jobbig för partnern och då kan partnern få denna möjlighet.

 Hur det kan vara att dela förlossningsberättelsen kan du höra mer om i filmen.  Skulle du ha behov av ett samtal utifrån en jobbig upplevelse kan du få möjlighet till det via ett gravidcoachningssamtal (du behöver inte vara gravid)

 

Please reload

Featured Posts

Hur livet runtomkring påverkade mina förlossningar

March 22, 2015

1/6
Please reload

Recent Posts

September 11, 2019

May 23, 2019

February 6, 2019

January 24, 2019

December 28, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Din Gravidcoach erbjuder

Profylaxkurser, Föda utan rädsla, föreläsningar, doula, coachning, gravidyoga och doulautbidlning. 

Hos oss får du råd och stöd under hela din graviditet och under din förlossning.  

Du kan prata med oss om förlossningsrädsla/oro, smärtlindring, stress och förlossningsförberedelse

©din Gravidcoach

info@gravidcoach.se

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic