Featured Posts

Dela din förlossningsupplevelse

Att få dela din förlossningsberättelse med någon som bara lyssnar kan göra stor skillnad. Det är ett verktyg jag ibland använder mig av när jag ska vara doula till omföderskor, eller när jag träffar omföderskor som är rädda för att föda på grund av en tidigare jobbig upplevlese. Detta leder till stor skillnad. Ibland kan kvinnor beskriva det som att dom kan känna kontakt med sin kropp på ett nytt sätt efter ett sånt samtal det skapar ofta en känslomässig befrielse från det trauma dom kan ha burit med sig ibland i många år. Om jag pratar med ett par och båda får dela sin upplevelse för varandra på detta sätt kan paret känna sig närmare varandra. En förlossning kan även vara jobbig för partnern och då kan partnern få denna möjlighet.

Hur det kan vara att dela förlossningsberättelsen kan du höra mer om i filmen. Skulle du ha behov av ett samtal utifrån en jobbig upplevelse kan du få möjlighet till det via ett gravidcoachningssamtal (du behöver inte vara gravid)

Recent Posts
Archive