Featured Posts

Gravidmassage utbildning

Gravidmassage utbildningen är en av flera utbiildningar jag arrangerar för proffessionella. Här näst blir det en utbildning för dig som vill arbeta som gravidmassör.

Under denna tredagarsutbildning blir du diplomerad gravidmassör.

Utbildningen vänder sig till dig som på någotvis arbetar med gravida (doula, barnmorska, gravidyogalärare eller likanande) eller till dig som är utbildad massör.

Under utbildningen lär du dig:

- dom grundläggande principerna om gravidmassage.

- tre olika avslappnande massagetekniker.

- olika redskap som kan skapa glädje och vila i den gravida kroppen för den väntande mamman.

- metoder som avhjälper vanliga graviditetes problem som vätskefyllda ben och händer, trötthet och smärta över ländryggen, ischias smärtor och sömnproblem.

- relevant anatomi.

Gravidmassage

Sista dagen kommer du att få tillämpa din kunskap genom att ge en gravidmassage till en gravid kvinna.

Den gravida kan genom en gravidmassage få bättre kontakt med sin bebis och sin kropp, uppleva mindre stress, bättre sömn, mindre vätska i ben och händer, minska nedstämdhet/depressionssymptom, vara förlossningsförberedande bättre på självkänslan.

Utbildare är Hannah Lind Arlaud som i grunden är jurist med inriktning på mänskligarättigheter och demokrati. Hon bestämde sig 2002 för att byta spår. Idag är hon bland annat utbildad massageterapeut, doula och akupressör. Hon undervisar via Nordlys massageinstitut på Jylland sen 10 år tillbaka. Nu kommer hon för första gången till Sverige för att utbilda i gravidmassage. Hon har tidigare hållit workshops i Sverige i akupressur och är en mycket omtyckt utbildare.

Gravidmassage utbildning

När?

22 mars 9-18

23 mars 9-18

24 mars 9-15

Var?

Norra Fogdarödsvägen 6 i Höör. Möjlighet till övernattning gratis i lokalen finns.

Kostnad: 8500 kr

Anmälan sker via knappen nedan eller direkt via mejl till anna@gravidcoach.se

Begränsat antal platser så först till kvarn

Recent Posts