Utbildningar för professionella

 

Din gravidcoach ser kompetensutveckling som en viktig del i

yrket och vill gärna bidra till detta för fler inom förlossningsvården. Vi satsar på högkvalitativa utbildare med mycket erfarenhet och kunskap som är evidensbaserad. 

 

Genom att delta vid en utbildning ges du också en möjlighet för dig att möta nya kollegor oavsett vilken profession du har om du är barnmorska, doula, undersköterska, obstetriker, fysioterapeut eller något helt annat. 

Här kan du hitta planerade utbildningstillfällen. Skulle du ha önskemål om specifika föreläsare, nationella eller internationella hör gärna av dig! Utbildningar hålls företrädelsevis i Skåne, ort kan komma att variera. 

 

Gravidmassage kurs

Nu kommer Nordlys centers gravidmassagekurs för första gången till Sverige. för att hålla en tredagars gravidmassagekurs.
Kursen är väletablerad i Danmark sen 10 år tillbaka.
https://www.nordlys.dk

Kursen vänder sig till dig som på någotvis arbetar med gravida (doula, barnmorska, gravidyogalärare eller likanande) eller till dig som är utbildad massör eller massageterapeut.

Under kursen lär du dig:
- dom grundläggande principerna om gravidmassage.
- tre olika avslappnande massagetekniker.
- olika redskap som kan skapa glädje och vila i den gravida kroppen för den väntande mamman.
- metoder som avhjälper vanliga graviditetes problem som vätskefyllda ben och händer, trötthet och smärta över ländryggen, ischias smärtor och sömnproblem.
- relevant anatomi.

Sista dagen kommer du att få tillämpa din kunskap genom att ge en gravidmassage till en gravid kvinna. Därefter erhåller du ett kursintyg och kan ge massage till gravida. Kurser är på 24 utbildningstimmar.

Den gravida kan genom en gravidmassage få bättre kontakt med sin bebis och sin kropp, uppleva mindre stress, bättre sömn, mindre vätska i ben och händer, minska nedstämdhet/depressionssymptom, vara förlossningsförberedande ge bättre självkänsla.

Utbildare är Hannah Lind Arlaud som i grunden är jurist med inriktning på mänskligarättigheter och demokrati. Hon bestämde sig 2002 för att byta spår. Idag är hon bland annat utbildad massageterapeut, doula och akupressör. Hon undervisar via Nordlys massageinstitut på Jylland sen 10 år tillbaka. Hon har tidigare hållit workshops i Sverige i akupressur och är en mycket omtyckt utbildare.

Det finns endast 9 platser så först till kvarn.

När?

6 september 9-18

7 september 9-18

8 september 9-15

Var?

Norra Fogdarödsvägen 6 i Höör. Möjlighet till övernattning gratis i lokalen finns.

Kostnad: 7000 (ord pris: 8500 kr)

Anmälan sker via knappen nedan eller direkt via mejl till anna@gravidcoach.se

Begränsat antal platser så först till kvarn

Akupressur som smärtlindring

Mer information kommer inom kort

Utbildare: Hannah Lind Aurell

Spinning babies utbildning

Mer information kommer inom kort. Håller just nu på att kommunicera med utbildare.

Utbildare: Jennifer Walker

 

 

 

Föda utan rädsla

Du som förlossningsvårds- eller barnmorskemottagningspersonal är alltid välkommen att delta i en Föda utan rädsla utbildning som hålls för blivande föräldrar. Är syftet att inledda ett sammarbeta med oss är detta gratis. Annars betalar du 1195 kr. 

Anna Tallwe och Sarah J Buckley författare till Gentle birth gentle mothering

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

Din Gravidcoach    

+46733-548598

©gravidcoach.se

info@gravidcoach.se