Våra coacher

Anna Tallwe

Gravidcoach drivs och startades av Anna Tallwe 2013.

 

Anna har under större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat med prevention och behandling av olika slag. Som beteendevetare har hon arbetat med föräldrar och barn inom olika verksamheter. 2010 föddes idén om att börja arbeta med gravida med drivkraften att ge större möjlighet till en god start för den nya familjen. Sedan dess har Anna fördjupat sig inom området i kombination med att hon fått erfarenhet genom sitt arbete. TAR UPPDRAG I SKÅNE

 

Anna är utbildad Doula, Awesome birth teacher, Föda utan rädsla instruktör, ICF coach och gravidyogalärare. I botten är hon beteendevetare och undersköterska. 

Läs mer om hur allt startade

Aniara Lagergren

Aniara, är 34 år och bor på landet utanför Ängelholm med sin sambo, deras två barn och lilla hund. Hon är beteendevetare och arbetar som socialpedagog på ett stödboende för personer med varierade psykosociala svårigheter. Aniara har dansat under stora delar av sitt liv och drömmer om att få kombinera dans med doulande i framtiden.  

Aniara utbildade sig till doula under våren 2018. Hennes engagemang för födandet och dess omgivande processer har grott i henne under hela hennes uppväxt. Som dotter till en stark och hängiven barnmorska har det alltid funnits med, och när hon själv blev mamma slog intresset rot på riktigt. Fascinationen över den enorma kraft som finns i allt detta; att bära, föda och knyta an till nytt liv, har med tiden vuxit sig allt starkare- och parallellt med detta också frustrationen över hur eftersatta dessa områden är i vårt samhälle. Att arbeta som doula är för henne således en djupt feministisk handling. Som doula kan hon bidra till att stärka förutsättningarna för, och stödja kvinnors rätt, att föda barn i trygghet; utifrån hennes villkor, behov och önskemål.

Aniara bär på en stark tilltro till kvinnans inneboende förmåga att föda och upplever att rätt stöd kan utgöra den enskilt viktigaste faktorn för en god och trygg förlossningsupplevelse. Hon är vidare övertygad om att eventuell partner måste få rätt förutsättningar att känna sig såväl delaktig som trygg, omhändertagen och behövd - och att stödet från en doula kan stärka möjligheterna för allt detta. Hennes mål är att bidra till ovanstående i din/er förlossningsresa genom att erbjuda kontinuitet, närvaro och individuellt anpassat stöd för dig och eventuell partner. Aniara brinner vidare för föräldraskap, amning och anknytning och tar gärna uppdrag även som post partum-doula.

TAR UPPDRAG I SKÅNE

Signe Svalgaard Nielsen

Signe utbildade sig till doula via Din gravidcoach 2017. Signe är en väldigt trygg och lugn person med stora vana av att arbeta med både människor och inom forskning. Förrutom svenska och engelska så pratar hon även danska. 

Nyutbildade doulor

Våra nyutbildade doulor har mindre erfarenhet och är därav möjliga att anlita för endast 8900 kr. Ta kontakt om du vill veta mer.

Johanna Lindberg

Johanna utbildade sig till doula 2017, har en gedigen yogabakgrund, är journalist men driver idag yoga studion Infinite yoga i Malmö. Johanna har under många år hållt gravidyoga och mamma-bebis yoga, och är dessutom lärare i Womb-yoga. Hennes lugn och stabilitet kommer att hjälpa många blivande föräldrar till en positiv förlossningsupplevelse. TAR UPPDRAG I SKÅNE

Tuyet Yen Tang

Tuyet Yen Tang är 34 år, född i Sverige med ursprung från Vietnam och Kina. Hon är en lugn, avslappnad, inkännande person med stark och grundad närvaro. Hon och hennes partner har två barn som föddes hemma. Det var efter första förlossningen hennes passion och vilja att stödja andra födande personer i deras resa började. Hon sitter i styrelsen för Födelsehuset och önskar att alla födande får föda på deras villkor, att få känna och vara i deras egen styrka som alla har inom sig. Det vill hon ge utrymme till genom att vara det stöd som du behöver henne till. För henne är det också oerhört viktigt att du blir hörd och lyssnad på.
I sin doula tjänst erbjuder Tuyet Yen även taktil massage och healing som visat ge många fördelar för den gravida enligt studier. Hon erbjuder också postpartum stöd. Lika viktigt tycker hon det är med stöd efter förlossningen då du som förälder har mycket att smälta och återhämta dig från. Att bli avlastad med praktiska saker runt omkring ger större avslappning och utrymme för dig att kunna fokusera på det som är viktigast.

 

Tuyet Yen älskar att äta mat och godsaker, både nyttiga och onyttiga. Hon har nyligen funnit en passion för att själv temperera choklad. Raw food desserter njuter hon av att både äta och göra. Tillsammans med barnen och deras pappa utforskar dem Portugal en del av året. 

TAR UPPDRAG I SKÅNE

Linda Jansson

Linda kommer från Dalarna bor i Stockholm och är 45 år.

Hon har ett stort intresse för fotografi och arbetar som fotografagent, är även flitig utövare av Yoga och Pilates. Är väldigt intresserad av amning och dess fördelar, på G att utbilda sig till hjälpmamma.

 

Viktigt för Linda är att hjälpa till innan under och efter förlossning och att visa och skapa alternativ som passar just dig som föder det spelar ingen roll om födandet sker med smärtlindring eller utan, hemma eller på förlossningen, planerad kejsarfödsel eller på annat sätt. Det som är viktigt för Linda är att den födande respekteras för sitt val och att hon och hennes partner får support i det samt att de får en så trygg och positiv förlossning som möjligt. TAR UPPDRAG I STOCKHOLMSOMRÅDET

Jenny Steggo

Jenny är egen företagare inom mode och reklam, bor i Stockholm, har två fantastiska barn, en underbart stöttande särbo och två burmakatter. Utövar yoga, högintensiv träning, springer gärna i terräng och älskar natur. Hon försöker lära sig Idleness -Det kontemplativa tillståndet där det finns tid att läsa böcker, ligga i sängen/soffan, gå promenader utan mål och ge utrymme för reflektion. I vanliga fall har hon ett ganska högt tempo och många bollar i gång.


Hennes intressere för doularollen väcktes när hon fick sitt första barn 2004 då hon själv anlitade doula. Det var en fantastisk upplevelse och hon kände sig stolt över vad hon kunde ådstakomma och ville föda fler barn!!!:) Doulan hjälpte henne att släppa kontrollen över allt annat i livet som pockade på så hon bara kunde gå in i sig själv och känna in, följa med i kroppen. Precis så som hon ville ha det. Därför har Jenny valt att utbilda sig till doula och hennes mission är att hjälpa födande kvinnor och deras partners för att ge dem en minnesvärd, trygg och positiv förlossning utefter deras önskningar och förutsättningar. TAR UPPDRAG I STOCKHOLMSOMRÅDET

Lina Sandgren

Lina är utbildad statsvetare och gymnasielärare, men arbetar sedan en del år tillbaka som bitr. rektor. Hon är 36 år gammal och bor med sin man, son och hund i Malmö. På fritiden trivs hon ute i kulturlivet, på en trevlig restaurang, med en målarpensel i handen eller påtandes i trädgården.

Lina brinner för kvinnors rättigheter och för att du ska få en positiv förlossningsupplevelse på dina villkor. Som person är hon lugn, tydlig och trygg. Hennes intresse för just graviditet och förlossningar väcktes i samband med att hon själv blev förälder 2017. Kort därefter bestämde hon sig för att bli doula och är utbildad via Din gravidcoach. Lina har en stark tilltro till kvinnans kraft, mental förberedelse och kunskap, andning samt att lyssna på den egna kroppen. Hon vill stötta dig och din eventuella partner på din/er resa till att bli föräldrar!

TAR UPPDRAG I SYDVÄSTRA SKÅNE

Vi har även fler coacher över stora delar av landet som ännu inte presenterat sig. Är du intresserad av att veta mer om dessa så ta kontakt. 

Din Gravidcoach erbjuder

Profylaxkurser, Föda utan rädsla, föreläsningar, doula, coachning, gravidyoga och doulautbidlning. 

Hos oss får du råd och stöd under hela din graviditet och under din förlossning.  

Du kan prata med oss om förlossningsrädsla/oro, smärtlindring, stress och förlossningsförberedelse

©din Gravidcoach

info@gravidcoach.se

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic