Förlossningsförberedande kurser online

Vi erbjuder en mängd olika webbaserade alternativ. Detta för att ge dig och er möjlighet att förbereda er utan att behöva ta er någonstans eller göra det när det passar er. Om du klickar på bilderna nedan så kan du läsa mer om vad vi erbjuder och boka kurser och webinar.

Vi erbjuder även online baserade samtal och doulastöd. Mer info om detta finns här.

Hur kan jag som parter/stödperson vara ett bra stöd? 

 

Är du osäker på vad du kan göra under förlossningen för att underlätta för den födande?  Vill du känna dig tryggare i din roll och ha större tydlighet? Denna kurs ger dig konkreta verktyg, en ökad förståelse och framförallt en tro på att du kommer att kunna göra skillnad under förlossningen. Din förberedelse kan göra stor skillnad för upplevelsen och smärthanteringen. Kursen kan du ta del av i din egen takt när det passar.

 

Innehåll: Föreläsningar + övningar

Kostnad: 350  kr

 

Förlossningsförberedelse - grundläggande kurs

Vi har under en tid erbjudit även live-streamad förlossningsförberedelse som motsvarar de utbildningar som annars erbjuds på Barnmorskemottagningar. Nu är denna kurs inspelad. Du kan skicka ett mejl till info@gravidcoach.se så får du länken skickad till via länk. Kostnaden är 250 kr, detta är avdragsgillt om du har friskvårdsbidrag.  

 

Du får bland annat kunskap om  hur du kan få en positiv upplevelse av att föda, smärtan, smärtlindring, förlossningens faser, sjukhusrutiner, förlossningsbrevet, stödpersonens roll. Du har även möjlighet att ställa frågor via mejl efter kursen om det är något du undrar. 

Betalningen sker till Swish-nummer:

1230236588 Din Gravidcoach Sverige AB

 

 

Hur_kan_jag_som_partner_vara_ett_tryggt_

En förlossningsförberedande kurs för dig som stödperson

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

Din Gravidcoach    

+46733-548598

©gravidcoach.se

info@gravidcoach.se