top of page
iStock-803699214.jpg

Massagekurs för par

Genom att gå en massagekurs för par får ni både en speciell och värdefull stund tillsammans under kursen, och många sköna massagestunder där hemma.

Massage är värdefullt för under graviditeten eftersom mjuk och avslappnande beröring sänker stressnivåerna, ökar  oxytocinfrisättningen och hjälper dig att komma i kontakt med din kropp och din bebis. 

Massagekurs för par 

Under denna två timmar långa privata massagekurs för par får ni ta del av min kunskap om massage och oxytocinets effekt på den gravida kroppen och dess potential att underlätta förlossningen. 

 

Fokus under massagekursen är på den gravida, men teknikerna ni lär er kan ni båda använda på den andra- både under graviditeten, tiden efter och senare i livet. 

Vi börjar att ni båda två får sätta ner fötterna i ett varm fotbad med hemgjort fotsalt. Jag börjar med att massera partnerns ena fot och underben för att hen ska få en upplevelse av hur skönt det är att bli masserad. Hen får då också en känsla för hur hårt och i vilket tempo massagen ska ges. Därefter får partner massera den gravidas fötter och underben samtidigt som jag guidar samtliga grepp och strykningar. Till sist är det dags för en sittande ryggmassage. Jag börjar med att massera den gravida samtidigt som jag berättar vad jag gör. Sedan är det partnerns tur att ge samma massage till den gravida, med muntlig guidning av mig. 

Kursen ges i ert hem. Jag har då med mig allt som behövs såsom fotbadsbaljor och handdukar. Ni står för två sköna sittplatser. 

Massagekurs för par

Kostnad Massagekurs 

Massagekurs för par kostar 2500 kronor och är friuskvårdsberättingande.

*Observera att priserna gäller Skåne/södra Halland, vardagar under kontorstid. Önskar ni boka en kurs kvällstid eller helg, eller utanför angivet område, är ni välkomna att kontakta oss för kostnadsförslag. 

Kunders röster om Massagekurs för par

Gravidmassage kurs för par med Malin 5/5 stjärnor! Vi älskade detta båda två! Väldigt avslappnande. Mer åt taktil massage-hållet och inte nån djup knådmassage. Fotbad, trygg och lugn miljö, lätt att vara sig själv och slappna av med Malin. Fint att hon visade allt på partnern innan han fick öva att göra allt på mig. Vi har använt allt vi lärde oss hemma nu också. Känns som en mysig oxytocin- och avslappningsbomb." 

-Förstagångsförälder, hösten 2021

Massage course for couples with Malin is just an awesome experience! The atmosphere was perfect and she is an amazing teacher"

-Förstagångsförälder hösten 2020

Vi var stressade inför förlossning och för att få allt på plats inför vår bebis födelse. Förutsättningslöst så testade vi det här och det resulterade i att vi fick ett ypperligt verktyg att sänka stressnivån och slappna av. Jag kan starkt rekommendera det här om man vill få lite verktyg inför kommande förlossning (och annars också.. ;) 

-Blivande pappa till barn som väntades via kejsarsnitt. 

Otroligt skönt att få en stunds avslappnande massage där jag också kunde vara helt närvarande i kroppen - och med vår bebis därinne. Värdefull tid!

bottom of page