top of page
Doulaförbundet.png

Recensioner

Det är omöjligt att sammanfatta hur mycket vår doula betydde för oss och för vår förlossnings-upplevelse. Vi önskar alla som väntar barn samma underbara upplevelse både innan och under födseln. Jag rekommenderar alla att anlita en doula! Ni kommer inte ångra er. Jag och min sambo är så nöjda över att vi valde att ha doula och vi kommer aldrig att föda barn utan det stödet. Det gav oss båda vår drömförlossning <3

- Ida

Som partner var jag till en början skeptisk till varför vi skulle ha en doula. Jag tänkte att “detta kan vi klara på egen hand”. Jag såg inte värdet i att ha doula först men så här i efterhand är jag väldigt glad att vi valde att anlita henne. Jag som partner fick stöd, råd och avlastning under förlossning vilket gjorde mig mer involverad och närvarande.

- Fredrik 

Vi är så tacksamma för att vi tog beslutet att ha med en doula på förlossningen. Jag blev stärkt i att föda på mina villkor och våga stå fast vid det och våga visualisera min dröm-förlossning. Som födande uppskattade jag tryggheten i att min partner hela tiden hade ett stöd och en teamplayer. För mig var det enormt skönt att ha ett till par händer som kunde klappa, stötta och smärtlindra på olika sätt.

 

Fortsättning -->
 

Fördelen med doula-duo är att det fanns en dubbel kompetens och erfarenhetsbank. Det blev många fina samtal med både Malin och Aniara! För oss kändes det även tryggt att veta att vid ett eventuellt långt förlopp att doulorna kunde bytas av och därmed orka vara ett bra stöd hela vägen.Kort sagt var det guld värt att ha med en person som aldrig lämnade rummet. För oss var det inte ens en fråga om vi ska ha med en doula vid nästa förlossning.

- Frida

Vi är otroligt nöjda med den praktiska profylaxkursen och kan varmt rekommendera Aniara. Hon är oerhört professionell, sakkunnig och lyhörd, och vi fick med oss många värdefulla tips inför den kommande förlossningen.

 

-Maja 

Tryggheten med att ha en doula på förlossningen är guld värd! Det är vad vården varken hinner med eller har resurser för. Att partnern också får känna sig 100% delaktig i förlossningen, förberedd och har förståelsen för hur viktig hen är gör stor skillnad, det blir såklart en starkare teamkänsla inför det som väntar…

- Elin 

Tidigt i min sambos graviditet pratade hon om att ha med en doula på förlossningen. Till en början var jag lite skeptisk, varför skulle någon annan göra ”mitt jobb” som stödperson. Jag insåg senare att doulan inte gjorde mitt jobb, hon hjälpte mig att bli en bättre stöd person.
Vilket starkt och bra team vi blev tillsammans. Malin, jag och min sambo. Jag är så otroligt tacksam för det fantastiska och professionella arbete som Malin har gjort för oss. Alla borde ha en Malin i förlossnings-rummet!

- Emil

Det enda vi ångrar är att vi inte hade med Aniara på storasysters förlossning! Förutom att hon är kompetent och professionell så är hon otroligt varm och lyhörd, på alla sätt den trygga hamn vi behövde vid lillebrors födsel. Hon visste precis när jag behövde "hämtas hem" eller utmanas och när min man behövde stöd eller andrum, hon var limmet i vårt lilla team! En fantastisk doula som har våra varmaste rekommendationer!

- Jackie

My experience with Malin was outstanding. She provided me and my partner with knowledge, useful pain relief techniques, tips and tricks on how to act during labor, and what is most important - confidence! Malin is indeed an expert in her role of doula, but on top of that she has incredible, lively and open energy. She celebrates live!

Fortsättning -->

I was always looking forward to meeting her and it was always a great pleasure to see her. Thanks to our beautiful interaction I managed to give natural birth to my first baby. And my husband was extremely supportive and contributed quite a lot to the experience because he was coached by Malin. The whole process of labor and birth was very positive and we could not reach that without Malin. Million thanks and tons of love ❤️

Having Aniara with us when having our second baby was the best decision we could make. The preparation for the birth (mindset, techniques, partner involvement) gave me the confidence I needed to truly enjoy my daughter’s birth. With Aniara’s guidance I was able to listen to my body and take ownership of the process. I had the confirmation that she made an excellent job when I got compliments for her work from the midwifes in the hospital. Looking back and comparing my two pregnancies I realized how having a good experience affected my body and mental health after the delivery.

 


 

Otroligt lärorik 'Föda utan rädsla' kurs! Rekommenderar den starkt för alla oavsett om man är förstföderska eller har fött tidigare men inte upplevt en bra förlossning. Anna, föreläsare, är en fantastisk och varm coach som verkligen förstår och förklarar på ett sätt som går rakt in. Både mannen och jag tyckte hon var fantastisk och vi känner oss så pepp och redo för förlossningen. Vi har fått alla verktyg känner vi. Stort tack Anna!

bottom of page