Samarbeten

Vi älskar att skapa samarbete som gynnar våra kunder. Det finns så mycket positivt med att gå tillsammans för att skapa mervärde för alla. Med tanken att ”ensam är inte stark” vidareutvecklar vi ständigt denna del av Din Gravidcoach.

Barnmorskegruppen Öresund

 

Mödravårdcentral som har mottagningar i Trelleborg, Vellinge och Malmö.

Som barnmorska kan det kännas som att man har hört det mesta tidigare men Föda utan rädsla känns verkligen som något nytt och något som direkt attraherade alla som arbetar hos oss.” Barnmorskegruppen Öresund, Petra Vigh, barnmorska.


Erbjudande: "Med start 2020  erbjuder Barnmorskegruppen Öresund Föda utan rädsla-kursen kostnadsfritt till våra blivande föräldrar!" Kurserna hålls i deras lokaler i Malmö och Trelleborg och/eller via Zoom. Mer information hittar du på deras hemsida

Admira Kvinnohälsa

 

Admira Kvinnohälsa är en barnmorskemottagning mitt i centrala Lund vid Stortorget. Vi vill ge dig och din partner ett personligt, förtroendefullt bemötande, hög tillgänglighet, kontinuitet och medicinsk kompetens som vi vet är viktiga delar för att främja en trygg graviditet och förlossning. Hos oss kan du även boka tid för preventivmedel, cellprovtagning, test för olika könssjukdomar samt klimakterierådgivning. För info och tidsbokning online, läs mer på deras hemsida.

Erbjudande: Föda utan Rädsla-kurser till deras blivande föräldrar för 1195 kr/par. Kurserna hålls i deras lokaler i Lund. 

Barnmorskemottagningen Tant Stork 

Barnmorskemottagningen Tant Stork är en del av familjecentralen Familjens hus i Munka Ljungby.
Vi finns för er som väntar barn, men också er som inte vill bli gravida och behöver preventivmedel. Även du som ska ta gynekologiskt cellprov,  vill testa dig för könssjukdom, få hjälp med din östrogen- eller prolapsring eller har frågor kring kvinnohälsa, är välkommen till oss.

Trots att det är en liten mottagning, kan du förvänta dig all den kunskap och service, som finns på en större enhet.
Dessutom med ett personligt bemötande.

 

Erbjudande: Vi erbjuder nu kostnadsfri profylaxkurs i Föda utan Rädsla till alla våra blivande föräldrar. Anmälan sker till anna@tantstork.se 
 

nedladdning.png

Barnmorskorskemottagningen Sankt Hans, Lund

 

Barnmottagningen Sankt Hans är den lilla Barnmottagningen i norra Lund, Fäladstorget 22. Hos oss får du ett personligt och professionellt mottagande och vi erbjuder en hög tillgänglighet och den trygghet som det innebär att ha samma Barnmorska under hela graviditeten. Då vi tillhör Hälsocentralen Sankt Hans, som är en Vårdcentral, så har vi alltid tillgång till läkare. Vi har avtal med Region Skåne. Det innebär att alla besök för dig som är gravid, behöver preventivmedel eller vill testa dig för könssjukdomar är gratis.

Se vidare på vår hemsida 


Logga Sankt Hans (002).png