top of page
Kvinna gravid arbete.jpeg

Samarbeten

Vi älskar att skapa samarbete som gynnar våra kunder. Det finns så mycket positivt med att gå tillsammans för att skapa mervärde för alla. Med tanken att ”ensam är inte stark” vidareutvecklar vi ständigt denna del av Din Gravidcoach.

Admira Kvinnohälsa är en barnmorskemottagning mitt i centrala Lund vid Stortorget. Vi vill ge dig och din partner ett personligt, förtroendefullt bemötande, hög tillgänglighet, kontinuitet och medicinsk kompetens som vi vet är viktiga delar för att främja en trygg graviditet och förlossning. Hos oss kan du även boka tid för preventivmedel, cellprovtagning, test för olika könssjukdomar samt klimakterierådgivning. För info och tidsbokning online, läs mer på deras hemsida.

Erbjudande: Föda utan rädsla-online erbjuds kostnadsfritt till alla våra blivande föräldrar! Kurserna hålls via Zoom. 

Admira Kvinnohälsa

Barnmorskemottagningar i Trelleborg, Vellinge och Malmö.

Som barnmorska kan det kännas som att man har hört det mesta tidigare men Föda utan rädsla känns verkligen som något nytt och något som direkt attraherade alla som arbetar hos oss.” Barnmorskegruppen Öresund, Petra Vigh, barnmorska.


Erbjudande: "Med start 2020 erbjuder Barnmorskegruppen Öresund Föda utan rädsla-kursen kostnadsfritt till våra blivande föräldrar!" Kurserna hålls via Zoom. Mer information hittar du på deras hemsida

Barnmorskegruppen Öresund

Barnmottagningen Sankt Hans är den lilla Barnmottagningen i norra Lund, Fäladstorget 22. Hos oss får du ett personligt och professionellt mottagande och vi erbjuder en hög tillgänglighet och den trygghet som det innebär att ha samma Barnmorska under hela graviditeten. Då vi tillhör Hälsocentralen Sankt Hans, som är en Vårdcentral, så har vi alltid tillgång till läkare. Vi har avtal med Region Skåne. Det innebär att alla besök för dig som är gravid, behöver preventivmedel eller vill testa dig för könssjukdomar är gratis.

Se vidare på vår hemsida 

Erbjudande: 20% rabatt på tjänster, ex. Föda utan rädsla, praktisk profylax och massagekurs för par. (Gäller ej doulauppdrag) 

Hälsaocentralen Sankt Hans

Hälsotrim

Vissa saker är guld värda att ha med sig till förlossningen; förmågan att kunna slappna av, andas lugn medveten andning, vara stark - inte bara i kroppen utan även mentalt. Allt detta, och lite till, kommer du att få träna på den under den här kursen. En kurs för dig och bebisen i magen. 

 

Gravidyogan är lämplig att göra efter v. 14 i din graviditet fram tills det är dags för förlossning. I över 10 år har jag arbetat med yoga för gravida. Det är så många kvinnor som blivit hjälpta av yogan, både under graviditeten och förlossningen och jag hoppas att det ska bli så även för dig.

Erbjudande: 20% rabatt på Föda utan rädsla gruppkurser

Hälsotrim

Irma Barnmorskemottagning

Att vänta och föda barn är en stor och speciell händelse i livet.  För oss är det viktigt att du och din partner känner er trygga. Vi kommer att finnas som stöd under hela graviditeten och ni kommer att få ett tryggt och personligt bemötande. Vi erbjuder också cellprov, preventivmedel och klimakterierådgivning.

Erbjudande: 20% rabatt på Föda utan rädsla gruppkurser

Irma Barnmorskemottagning

Barnmorskemottagningen Tant Stork är en del av familjecentralen Familjens hus i Munka Ljungby. Vi finns för er som väntar barn, men också er som inte vill bli gravida och behöver preventivmedel. Även du som ska ta gynekologiskt cellprov,  vill testa dig för könssjukdom, få hjälp med din östrogen- eller prolapsring eller har frågor kring kvinnohälsa, är välkommen till oss. Trots att det är en liten mottagning, kan du förvänta dig all den kunskap och service, som finns på en större enhet.
Dessutom med ett personligt bemötande.

 

Erbjudande: 20% rabatt på Föda utan rädsla profylaxkurs.
 

Tant Stork
bottom of page