top of page
Kvinna gravid arbete.jpeg

Samarbeten

Vi älskar att skapa samarbete som gynnar våra kunder. Det finns så mycket positivt med att gå tillsammans för att skapa mervärde för alla. 

Admira Kvinnohälsa är en barnmorskemottagning mitt i centrala Lund vid Stortorget. Vi vill ge dig och din partner ett personligt, förtroendefullt bemötande, hög tillgänglighet, kontinuitet och medicinsk kompetens som vi vet är viktiga delar för att främja en trygg graviditet och förlossning. Hos oss kan du även boka tid för preventivmedel, cellprovtagning, test för olika könssjukdomar samt klimakterierådgivning. För info och tidsbokning online, läs mer på deras hemsida.

Erbjudande: Föda utan rädsla-online erbjuds kostnadsfritt till alla våra blivande föräldrar! Kurserna hålls via Zoom. 

Admira Kvinnohälsa

Barnmorskemottagningar i Trelleborg, Vellinge och Malmö.

Som barnmorska kan det kännas som att man har hört det mesta tidigare men Föda utan rädsla känns verkligen som något nytt och något som direkt attraherade alla som arbetar hos oss.” Barnmorskegruppen Öresund, Petra Vigh, barnmorska.


Erbjudande: "Med start 2020 erbjuder Barnmorskegruppen Öresund Föda utan rädsla-kursen kostnadsfritt till våra blivande föräldrar!" Kurserna hålls via Zoom. Mer information hittar du på deras hemsida

Barnmorskegruppen Öresund

Irma Barnmorskemottagning

Att vänta och föda barn är en stor och speciell händelse i livet.  För oss är det viktigt att du och din partner känner er trygga. Vi kommer att finnas som stöd under hela graviditeten och ni kommer att få ett tryggt och personligt bemötande. Vi erbjuder också cellprov, preventivmedel och klimakterierådgivning.

Erbjudande: Irma erbjuder Föda utan rädsla live online kostnadsfritt för förstföderskor. Omföderskor erhåller 50% rabatt. Prata med din barnmorska på Irma för mer information eller läs på Irmas hemsida.

Du som är listad på Irma har också 20% rabatt på Praktisk profylaxkurs, Föda utan rädsla fysisk gruppkurs samt Massagekurs för par

Irma Barnmorskemottagning

Barnmottagningen Sankt Hans är den lilla Barnmottagningen i norra Lund, Fäladstorget 22. Hos oss får du ett personligt och professionellt mottagande och vi erbjuder en hög tillgänglighet och den trygghet som det innebär att ha samma Barnmorska under hela graviditeten. Då vi tillhör Hälsocentralen Sankt Hans, som är en Vårdcentral, så har vi alltid tillgång till läkare. Vi har avtal med Region Skåne. Det innebär att alla besök för dig som är gravid, behöver preventivmedel eller vill testa dig för könssjukdomar är gratis.

Se vidare på vår hemsida 

Erbjudande: 20% rabatt på tjänster, ex. Föda utan rädsla, praktisk profylax och massagekurs för par. (Gäller ej doulauppdrag) 

Hälsaocentralen Sankt Hans

Förlossningspool.se


För många som planerar att föda barn i hemmet är förlossningspool en vanlig och värdefull investering. Men en pool passar även den som planerar för sjukhusfödsel. När de första värkarna kommer är det en god idé att bygga upp en skön, trygg och vilsam stämning. Begrepp som "oxytocinkoja" eller att vrida på "oxytocinkranen" innebär att du som gravid ska ges de förutsättningar du behöver för att främja känslan av trygghet. Ju mer trygghet, desto mer oxytocin, desto bättre förutsättningar för ett gynnsamt födandeförlopp. 

 

En förlossningspool kan vara ett fantastisk hjälpmedel för den som inte har badkar, eller helt enkelt önskar större komfort och utökad funktion i förhållande till vad ett badkar kan erbjuda. Planerar du att föda på sjukhus kan badet i hemmet bidra till en skön start, och önskar du istället ta med poolen till sjukhus kan detta låta sig göras på vissa enheter efter godkännande av chefsbarnmorska/avdelningsansvarig. Kontakta ditt tilltänka sjukhus för att höra vad som gäller just där. 

Som doulaklient erhåller du 20% på hyra av förlossningspool. Läs mer på www.forlossningspool.se 

logga pool.png

Infinite Yoga

På Infinite Mama på Infinite Yoga Malmö erbjuder vi gravidyoga, mamma baby-yoga samt kurser i babydans och babymassage. Här har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig. Här har du utrymme att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten, och för dig som är nybliven mamma, har du här en möjlighet att stanna upp och ta hand om dig själv mitt i livet med ett litet barn. När du ger dig själv utrymme att lyssna på och ta hand om dig, så har du mer kraft att också finnas där för andra. <3 Genom våra kurser får du även en skön, tillåtande och varm plats med möjlighet till community och gemenskap med andra som är i samma fas av livet som du är. Läs mer på www.infinitemama.se

Erbjudande: 20% rabatt på Föda utan rädsla gruppkurser

infinite-yoga-logo.png

Hälsotrim

Vissa saker är guld värda att ha med sig till förlossningen; förmågan att kunna slappna av, andas lugn medveten andning, vara stark - inte bara i kroppen utan även mentalt. Allt detta, och lite till, kommer du att få träna på den under den här kursen. En kurs för dig och bebisen i magen. 

 

Gravidyogan är lämplig att göra efter v. 14 i din graviditet fram tills det är dags för förlossning. I över 10 år har jag arbetat med yoga för gravida. Det är så många kvinnor som blivit hjälpta av yogan, både under graviditeten och förlossningen och jag hoppas att det ska bli så även för dig.

Erbjudande: 20% rabatt på Föda utan rädsla gruppkurser

Hälsotrim

Barnmorskemottagningen Tant Stork är en del av familjecentralen Familjens hus i Munka Ljungby. Vi finns för er som väntar barn, men också er som inte vill bli gravida och behöver preventivmedel. Även du som ska ta gynekologiskt cellprov,  vill testa dig för könssjukdom, få hjälp med din östrogen- eller prolapsring eller har frågor kring kvinnohälsa, är välkommen till oss. Trots att det är en liten mottagning, kan du förvänta dig all den kunskap och service, som finns på en större enhet.
Dessutom med ett personligt bemötande.

 

Erbjudande: 20% rabatt på Föda utan rädsla profylaxkurs.
 

Tant Stork

För dig som söker doula i Stockholm kan vi rekommendera Doulamamman, Anneli Lundblad. Anneli driver Swedish Doula Agency och är födsel- och postpartum-doula med erfaret team i Stockholm.

 

"Ta del av råd och stöttning i vardagens föräldrarskap – under graviditeten,vid födseln och efteråt i hemmet. Vi tar emot uppdrag i Stockholmsregionen."

Logga2 SDA.png
bottom of page