Stödsamtal

 

Gravidcoaching

Samtal för dig som bär på oro och rädsla runt graviditeten eller inför förlossningen. Ofta tar sig denna oro och rädsla uttryck i ett stort behov av att veta allt, gå alla kurser som finns - eller motsatsen; att inte vilja prata om graviditeten och förlossningen. Om ni är två kan ni komma tillsammans på ett ett samtal eller kommer du som är gravid själv. 

Är det så att du ännu inte är gravid och längtar men inte vågar på grund av rädsla? Då är det också möjligt att få hjälp via samtal utifrån gravidcoachning. 

"Så mycket jag förstår efter bara två samtal, om mig själv och om att föda som ingen tidigare fått mig att förstå. Jag var stressad mitt i karriären och att jag skulle föda ökade på stressen och skapa en massa ångest. Ville bara ha kontroll och tänkte att enda sättet för mig att kunna klara detta är genom ett kejsarsnitt. Och det ville jag egentligen inte heller. Nu kan jag inte ens förstå varför jag skulle vilja det. Tror detta kommer att hjälpa mig på så många plan i livet och att jag kan börja andas igen : ) Tack för att jag hittade dig"

 

- Nicole, gravid med första barnet

 

 

Förlossningscoachning

För dig som har en jobbig upplevelse med dig från att föda. Det kan vara något du återkommer till när du tänker på eller pratar om din förlossning som inte känns bra. Eller kan det vara så att du hade en traumatisk upplevelse av att föda barn. Du som kanske inte ens vill prata eller tänka på din förlossning.

 

Detta samtal kan även vända sig till dig som varit stöd under förlossningen. Du kan också vara påverkad av en tidigare upplevelse. Kanske har du haft svårt att vara närvarande med familjen efter förlossningen eller att känna närhet till din partner. 

 

Kostnad:

 

900 kr/samtal (ca 60 min) 

Plats: Malmö, Landskrona, Lund eller Höör

Det går även att få dessa samtal online via Zoom. 

Har du friskvårdsbidrag? Förlossningsförberedande samtal är avdragsgilla.

”Tusen tack för i torsdags. Det var en enorm lättnad att få berätta min historia för någon som bara lyssnade, utan att försöka bortförklara det som hände. Jag har de senaste veckorna haft lite problem med att magen gång på gång spänt och känts ”hård” och obekväm, men det har nu nästan försvunnit… Tänk att det påverkat mig så mycket fysiskt.” 

– Gina, 2 barns mamma som hade en jobbig upplevelse av sin första förlossning.

"Jag har gått i samtal inom vården för min upplevelse men aldrig nått hela vägen. Detta gjorde så stor skillnad. Nu känner jag mig mer fri och det känns som att jag inte bara ser det som var jobbigt längre. Behöver inte längre undvika sammanhang där det pratas om förlossningar. Framförallt är jag helt redo att bli gravid igen. Du är verkligen viktig för alla oss som mår dåligt på grund av en förlossningen. Alla vi skulle få möta en Anna"

 

-Valerie, Ett år efter sin första förlossning

24h

Kontakta oss

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

Din Gravidcoach    

+46733-548598

©gravidcoach.se

info@gravidcoach.se