Anna Tallwe

Din Gravidcoach startades av Anna Tallwe 2013. Läs mer om hur det hela började här.

 

Jag började min yrkesbana som undersköterska med framförallt erfarenhet från psykiatrin men även en del somatik. Som utbildad beteendevetare har jag vidare arbetat med barn, unga och föräldrar inom olika offentliga och privata verksamheter, så väl preventivt som behandlande. Med en bakgrund med olika organisationsutvecklande projekt samt som ledare och chef så kom idéen om möjligheten att utveckla något nytt för blivande föräldrar.

 

Drivkraften bakom skapandet av Din gravidcoach är att ge större möjlighet till en god start för den nya familjen. Det jag upptäckte var att det som evidensen så tydligt visade som både känslomässigt stärkande men också det som minskade risken för fysiska komplikationer hade minimerats inom förlossningsvården. Jag såg ett behov att fylla.  

 

Sedan Anna började att arbeta med graviditeter och förlossningar 2010 har hon utbildats av många internationellt och nationellt framstående personer inom fältet. Så som Inamay Gaskin, Sarah J Buckley, Anna Verwaal, Kerstin Uvnäs-Moberg, Gudrun Abascal, Susanna Heli mfl.  

 

Anna är bland annat utbildad Doula, Awesome birth teacher, Föda utan rädsla instruktör, ICF coach, Gravidmassör, Spinning babies och Gravidyogalärare.

Anna har utbildat tusentals föräldrar som Föda utan rädsla-instruktör, har varit doula till över hundra föräldrar, utbildar doulor i Stockholm och Skåne, utbildar barnmorskor vid Lund universitet, har mött många förlossningsrädda i samtal och har ett gediget samarbete med flera barnmorskemottagningar runt om i Skåne. 

Anna har också gett ut boken, Förlossning, bli en delaktig partner. En förlossningsförberedande bok för partnern/stödpersonen. Gudrun Abascal har skrivit förord till denna då hon ser den som ett bra komplement till hennes bok Att föda.  

Få information och inspiration - Prenumerera på vårt nyhetsmail: Gravidpost

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic

Din Gravidcoach    

+46733-548598

©gravidcoach.se

info@gravidcoach.se