top of page
babyshower.png

Babyshower

Vill du fira din vän, dotter eller systers kommande baby? Vill du göra det på ett sätt som inte bara skapar ett minne för livet utan även kan skapa en bättre upplevelse av graviditeten, födseln och starten av föräldraskapet?

Babyshower med inslag av förlossningsförberedelse

Din Gravidcoachs babyshower-erbjudande skiljer sig från många andras. Vi erbjuder olika paket beroende på om du vill ge den gravida en upplevelse tillsammans med andra kvinnor eller om du vill ge något som ger den gravida och hennes partner en upplevelse. Samtliga paket innehåller förlossningsförberedande element som stärker förutsättningarna för en trygg och positiv upplevelse av födseln. 

Aktiviteter och gåvor till babyshower

Nedan har vi delat in våra erbjudande i gåvor och aktiviteter. Under dessa teman finns erbjudanden som ger den gravida/nyblivna mamman ett minne, antingen med er som anordnar babyshowern, eller med sin partner. 

 

Är det så att något av nedanstående paket inte riktigt är vad du önskar så kontakta oss så kan vi göra något som möter dina önskemål. Önskar ni låta den gravida/nyblivna mamman välja sin gåva själv ordnar vi ett vackert presentkort och skickar med posten till angiven adress.

Babyshower

Gåvor till den gravida eller nyblivna mamman

Nyfödd bebis

Post partum

Palmmassage

Massagekurs

Praktisk profylax

Post partum massage

& samtal 

Mamman behöver inte ta sig någonstans utan får en timmes avslappnande massage i sitt eget hem, tillsammans med bebis om så önskas. Efter massagen hålls ett samtal där hon får möjlighet att prata igenom förlossningsupplevelsen i ett 45 minuters postpartum samtal med en erfaren doula. Ca 2 timmar. 

Kostnad:

2500 kr

Massagekurs för par

 

 

De blivande föräldrarna får gåvan Massagekurs för par, en oerhört uppskattad kurs, som hålls i deras hem på en tidpunkt som passar dem. De får då avnjuta ett väldoftande fotbad tillsammans innan partner får en fot- och benmassage innan hen ger en fot- och benmsasage till den gravida och därefter även en tyggmassage. Ca 2 timmar. 

Kostnad:

2500 kr

Praktisk profylaxkurs

De blivande föräldrarna får gåvan Praktisk profylaxkurs, en förlossningsförberedande kurs med fokus på praktiska verktyg, som hålls i deras hem på en tidpunkt som passar dem.

Med denna kurs ökar de chanserna till en positiv förlossningsupplevelse som gär skillnad fö rdem som individer, föräldrar och i deras parrelation.

Ca 3 timmar. 

Kostnad:

3200 kr

Babyshower: Aktiviteter

Gravidmassage

Doula hembesök

Motherblessing

Workshop 

& Gravidmassage

 

Workshop 45 minuter för gruppen där en av oss doulor från Din Gravidcoach föreläser om oxytocinets och massagens inverkan under både födseln och andra skeden i livet. I workshopen ingår en övningar där ni får omsätta kunskapen i praktiken.

Den gravida får därefter en timmes gravidmassage i avskilt rum under tiden ni som anordnar babyshowern umgås med varandra, tar en stund för avslappning eller förbereder inför nästa moment.

Kostnad: 2500 kr

Doula på besök

 

 

Hembesök på två timmar där en av oss doulor i Din Gravidcoach föreläser om trygghet, vad det har för inverkan under födseln och hur man kan optimera för den, i samband med förlossning. Här ni får möjlighet att dela era erfarenheter eller tankar om trygghet på ett sätt som stärker er gemenskap och ger den gravida en fin förberedelse.  

 

I detta paket ingår också boken "Förlossning - Bli en delaktig partner" skriven av vår grundare Anna Tallwe som ett sätt att även ge partnern en ökad trygghet.

Kostnad: 2500 kr

Motherblessing

 

 

Ceremonier kring moderskapet har funnits i alla tider och kulturer i världen. Motherblessing som ceremoni har fått ett uppsving i Sverige, något som visar på ett behov av att känna samhörighet och fira livet. Vi hör om detta bland annat från influnecers så som Opokua och Asabea Britton och Carolina Gynnig. Motherblessing är en ceremoni för att hedra den gravida och välkomna bebisen till världen.

 

Förutom detta så är syftet med en Motherblessing att den gravida kvinnan ska få en stund där hon får känna det fantastiska hon gör genom att bära och skapa ett barn i sin kropp. Läs mer om Motherblessing här.

Motherblessing babyshower
bottom of page