top of page

Förlossningsförberedelse, profylax och doula i Skåne

Din Gravidcoach består av Anna, Malin och Aniara. 

Vi utgår från Skåne och tar även uppdrag i angränsande regioner samt online. 

Vi stärker förutsättningarna för blivande föräldrar att få en lugn och trygg graviditet och förlossning fri från rädsla, stress och oro. 

Anna Tallwe Din Gravidcoach

Vårt team

Foto: Denise Melin Sant

Malin Mejstad doula
Aniara Lagergren doula

Om Din Gravidcoach

Förlossningsstöd och förlossningsförberedelse kan innebära så mycket olika saker. För någon innebär det att ladda ner en värktimer-app, för en annan att köpa vagn och för en tredje att gå på gravidyoga. För oss på Din Gravidcoach innebär det att skapa och stärka förutsättningarna för att du ska känna dig lugn och trygg före, under och efter förlossningen.

 

Vill du känna att det finns någon som ser dig, hör dig och finns där för dig hela vägen? Är du förstföderska och känner dig lugn och trygg men vill inte bli överraskad av negativa känslor och upplevelser under förlossningen? Är du omföderska och har en jobbig upplevelse av din graviditet och förlossning sen tidigare? Är du partner/stödperson, blivande förälder, och känner dig orolig eller vill veta mer om vad du kan göra för skillnad? Vill du "bara" känna dig väl förberedd?

 

Vi på Din Gravidcoach kan erbjuda det stöd som kan behövas när sjukvården inte räcker till. Idag finns det en resursbrist som gör att det ibland kan behövs komplement för att verkligen få uppleva en trygg, lugn och tillitsfull graviditet, förlossning och start på det nya livet. För oss är du unik och vi vill också ge dig möjlighet att få en unik upplevelse av denna tid i ditt liv oavsett vem du är, vad som är viktigt för dig och hur du vill föda. 

"Tryggheten med att ha en Doula på förlossningen är guld värd! Det är vad vården varken hinner med eller har resurser för.

Att partnern också får känna sig 100% delaktig i förlossningen, förberedd och har förståelsen för hur viktig hen är gör stor skillnad, det blir såklart en starkare teamkänsla inför det som väntar… Tack för ditt stöd både inför och under vår förlossning. Ovärderligt!!"

- Förstföderska 2021

"We had such a wonderful experience with Din Gravidcoach.

For people who don't know what doulas do or can do, please speak to these people and find out! Everything practical advice to emotional support to beautiful little details like remembering what music my partner likes as we drove to the hospital... Thanks guys!"

- Förstagångspappa om sin doulaupplevelse

20220520_152250.jpg
bottom of page