Anna Tallwe Din Gravidcoach

Vårt team

Det är vi, Anna, Malin och Aniara som driver Din Gravidcoach

Malin Mejstad doula
Aniara Lagergren doula

Om Din Gravidcoach

Vi stärker förutsättningarna för blivande föräldrar att få en lugn och trygg graviditet och förlossning fri från rädsla, stress och oro. 

Förlossningsstöd och förlossningsförberedelse kan innebära så mycket olika saker. För någon innebär det att ladda ner en värktimer-app, för en annan att köpa vagn och för en tredje att gå på gravidyoga. För oss på Din Gravidcoach innebär det att skapa och stärka förutsättningarna för att du ska känna dig lugn och trygg före, under och efter förlossningen. Att du som blivande förälder känner dig sedd, bekräftad och hörd. För oss är du unik och vi vill också ge dig möjlighet att få en unik upplevelse av denna tid i ditt liv oavsett vem du är, vad som är viktigt för dig och hur du vill föda. 

 

Vi på Din Gravidcoach kan erbjuda det stöd som kan behövas när sjukvården inte räcker till. Idag finns det en resursbrist som gör att det ibland kan behövs komplement för att verkligen få uppleva en trygg, lugn och tillitsfull graviditet, förlossning och start på det nya livet.

Beskriver detta dig? Då är Din Gravidcoach något för dig!

Längtar du efter full support genom din graviditet och in i föräldraskapet? Känner du dig orolig och rädd? Litar du inte på att du ska få tillräckligt av stöd från vården? Vill du känna att det finns någon som ser dig, hör dig och finns där för dig hela vägen? Är du förstföderska och känner dig lugn och trygg men vill inte bli överraskad av negativa känslor och upplevelser under förlossningen? Är du omföderska och har en jobbig upplevelse av din graviditet och förlossning sen tidigare? Vill du "bara" känna dig väl förberedd?

 

Är du partner/stödperson, blivande förälder, och känner dig orolig eller vill veta mer om vad du kan göra för skillnad? Kanske vill du kunna njuta och uppleva varje del av denna tid i livet så mycket som möjligt? Då är Din Gravidcoach något för dig. Det ger dig allt du behöver och framförallt så är du och dina behov i fokus hela tiden!

 

DinGravidcoach(85av85).jpg