Stöd efter förlossningen

Det är lätt under graviditeten att fokusera på förlossningen och glömma det som kommer sen. Första tiden med bebisen. Det kan vara en omvälvande tid för många. Det är mycket nytt att ta in. Man ska lära känna en ny liten individ, bli förälder för första gången, bli förälder på nytt, familjekonstellationen förändras, amningen ska fungera, sömnen ska fungera, kärleksrelationen kan ta sig nya uttryck. Det är mycket som sker dessa första månader. I många länder finns det ett väl fungerande stöd för blivande föräldrar med kontinuerligt stöd i hemmet men tyvärr existerar inte detta i Sverige. Vi vet att starten med den nya familjemedlemmen påverkar det framtida livet.
 
Din gravidcoach erbjuder postpartumstöd till dig/er som är nyblivna föräldrar. Stödet är individuellt anpassat och är till för att göra tillvaron enklare för er. Det kan vara amningsstöd, bebisomvårdnad, massage till mamman, möjlighet att prata om situationen, prata om förlossningen, praktiska göromål som städning, matlagning mm.
 
Du kan boka postpartum stöd under graviditeten och skulle du sen känna att du inte har det behovet går det att avboka. Du kan även under graviditeten träffa en gravidcoach för ett förutsättningslöst möte på 30 minuter där du får känna om stödet och personen känns rätt för dig.
 

 

Postpartum paket:

10 timmar - 5500 kr

20 timmar -10500 kr

30 timmar - 15000 kr

Har du haft någon av oss som doula så får du 1000 kr rabatt på

paketen.

Vill du ha stöd per timme kostar det: 

600 kr/timme 

Din Gravidcoach erbjuder

Profylaxkurser, Föda utan rädsla, föreläsningar, doula, coachning, gravidyoga och doulautbidlning. 

Hos oss får du råd och stöd under hela din graviditet och under din förlossning.  

Du kan prata med oss om förlossningsrädsla/oro, smärtlindring, stress och förlossningsförberedelse

©din Gravidcoach

info@gravidcoach.se

  • Instagram Social Ikon
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic