top of page

Kategorier

Sök

Babyshower

Vill du fira din vän, dotter eller syster och hennes kommande baby? Vill du göra det på ett sätt som inte bara skapar ett minne för livet utan även kan skapa en bättre upplevelse av graviditeten, födseln och starten av föräldraskapet?


Babyshower med förlossningsförberedelse

Nu har vi lanserat Din Gravidcoachs babyshower-koncept! Konceptet vilar på tre grunder:

  1. Att hylla och fira den gravida blivande mamman

  2. Att välkomna den kommande bebisen till världen

  3. Att förbereda inför födseln och första tiden med bebis.


Babyshower Skåne


En av våra följare skriver: "Vilken bra grej! Alltid tyckt att det som oftast oftast är babyshower idag blir ganska ytligt och innehållslöst"

Babyshower som ceremoni

Vi ser att många saknar känslan av samhörighet och gemenskap, inte minst under graviditet och tidigt föräldraskap. Vår känsla är att många också känner ett behov av att stanna upp, känna in och fira de stora händelserna i livet. Ritualer och ceremonier i samband med graviditet och födsel har ingen självklar plats i vår tid och del av världen, men vi noterar en trend där det efterfrågas allt mer.


Våra babyshower-paket innehåller förlossningsförberedande element som stärker förutsättningarna för en trygg och positiv upplevelse av födseln, samtidigt som den blivande mamman hyllas i sin graviditet och för sitt kommande moderskap. Önskar ni ge den gravida en ceremoni ska ni läsa mer om Motherblessing, en sammankomst där ni som står henne nära samlas för att fira den gravida och hennes resa in i moderskapet.


Babyshower: Gåvor och aktiviteter

Paketen är indelade i gåvor och aktiviteter så att ni kan välja att ge den gravida ett minne tillsammans med er som anordnar babyshowern, så som workshop i hemmet med doula, på egen hand så som post partum massage, eller tillsammans med sin partner där praktisk profylaxkurs eller massagekurs för par ingår. Ett av våra paket har särskilt fokus på fjärde trimestern, den första tiden efter födseln, där behovet av stöd och omsorg ofta är stort.Babyshower fira den gravida kvinnan

Önskar ni låta den gravida/nyblivna mamman välja sin gåva själv beställer ni ett presentkort där ni bidrar till valfri tjänst hos Din Gravidcoach. Den gravida kan välja allt från profylaxkurser och gravidmassage till doulastöd eller amningskonsultation.


För att läsa mer och boka babyshower-paket klicka här: Babyshower


Med värme,

Kommentit


bottom of page